hemma (wellington)

Slängdes in i verkligheten direkt när jag landade. Dock har vädret varit superbra sen jag kom hem vilket är skönt. Jobbat, hängt med mina fina vänner/kollegor, ätit ute och bara myst. Och ja justdet, blivit bilägare igen16930462_10154885892456550_628561213_o

Denna lilla orange/kräkfärgade bilen är numera min. Blev en premiärtur till stranden med James, Dan, Jenna och Guilia idag. Nu jävlar kan jag åka till stranden när jag behagar. Förra ägaren sålde denna med namnet ‘Vomit Comet’, får väl behålla detta fabulösa namn…

Ikväll har vi lite gäster över eftersom att det är Campbell och Catherines sista lördag i landet innan de drar till Europa. Jag är redan trött, kl är 18.47 så vi får se hur detta slutar.

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>