Tid

Förlåt för min frånvaro. Pappa tjatar på nya inlägg men jag har haft torka pga ba jobbat jobbat jobbat. Nu är det dock ändring på denna torka pga nu är jag ledig i FEM dagar (ja, dom gjorde fel i mitt schema). I fredags slutade jag kl 20, gick hem och hängde med min nya flatmate Alex, drack lite vin, lyssnade på musik osv osv. Hon är från Wellington och jobbar som advokat, mycket trevlig. Paul och hans nya sällskap, Beth, kom även förbi en sväng. I lördags körde jag och Jenna till vårt nya brunchställe nere i Lyall Bay. Det är ett café på stranden med fantastisk utsikt (om man får fönsterbord, vilket vi såklart alltid får när vi glider in). På kvällen vankades det avskedsfest för Roman. I söndags åkte jag till stranden & bara chillade. Det var en mycket tuff dag, kantad av motgångar (bilen blev överhettad och jag kunde inte få upp den jävla motorhuven för att fylla på med vatten) och bakfylla. Men jag överlevde och idag, måndag, vaknade jag upp och bokade in en efterlängtad massage kl 14. Innan dess städade jag mitt rum vilket ledde till att jag började möblerade om, vilket i sin tur ledde till att jag ville köpa en liten lampa, nya ljus etc vilket jag då var tvungen att åka in till stan för att fixa, och när jag ändå var i stan så passade jag på att storhandla inför min pulled porkmiddag jag lovat att bjuda mina flatmates på imorgon. Detta ledde till att det blev lite stressigt till massagen, och när jag väl låg där så tänkte jag bara på hur jag skulle hinna laga köttfärslimpa, möblera klart, torka tvätten osv osv. Tur man inte e stressad :) Såhär blev rummet iallafall. Köttfärslimpan blev god.

17408229_10154970027201550_2135765090_o 17430913_10154970027136550_2139664582_o

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>