regnigt

Haj. Det har varit uruselt väder den senaste veckan. Ska bli storm och regn idag och imorgon. Förra helgen var det cupa dupa, tänk er lite malmöfestival under två dagar. Vädret sög. Synd om alla som jobbade där. Jag och Alex (flatmate) gick ner och käkade lunch i regnet en dag, men jag jobbade natt den helgen så behövde sova innan jobb.

17797288_10155027926581550_1333126770_oFörra året var Anna här under denna helgen, vädret var mycket bättre. Rent generellt så har vädret denna “sommaren” varit fruktansvärt dåligt i jämförelse med förra året. Trist. Jag är inne i den delen av schemat på jobb nu med massa helgjobb så har inte gjort så mycket på senaste. Chillaxat hemma mest. Fikat. Jobbar 12-20 idag och imorgon, tors, sen är jag ledig fre-sön. Har inga planer men ser ut som att ovädret kommer lägga sig tills dess.

blogstats trackingpixel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>